AM Fenixco Balmoral EXT04 FINAL 20190410

Balmoral, waar thuiskomen heerlijk is

Na een lekker drukke dag wil jij natuurlijk niets liever dan thuiskomen op een plek waar je heerlijk kan cocoonen. En dan is Balmoral precies wat je zoekt: een renovatieproject dat bestaat uit 31 appartementen en 2 commerciƫle ruimtes, verbouwd met smaak en kwaliteit.

AM Fenixco Balmoral EXT03 FINAL 20181226

Wees zeker van alle comfort

Van compacte studio tot volwaardig 3-slaapkamerappartement: welke woning er ook bij je past, in Balmoral zijn ze allemaal voorzien van het comfort en de klasse die je zoekt. Met ruime terrassen, eigen berging en al dan niet je eigen parkeerplaats. Geen wagen? Geen zorgen. Openbaar vervoer, fietsen en deelauto's zijn binnen handbereik.

AM Fenixco Balmoral EXT02 FINAL 20181226

Kwaliteit, een prioriteit

Bij de bouw van Balmoral staan zowel esthetiek als akoestiek hoog op de prioriteitenlijst. Fenixco kiest dan ook enkel voor partners die daar precies hetzelfde over denken. Het resultaat? Kwalitatieve materialen en een hoog wooncomfort. Met je eigen Bringme Box in de inkomhal en domotica in heel je woning.

AM Fenixco Balmoral INT01 FINAL 20190321

Druk zelf je stempel op je woning

Zelf bepalen hoe je appartement eruit zal zien? In overleg richt je je nieuwe thuis precies in zoals jij dat wil, tot het kleinste detail. Je zit samen met onze interieurexpert en volgt de hele afwerking op de voet op via een handige digitale service.

AM Fenixco Balmoral EXT05 FINAL 20190308

Geniet van een schitterend uitzicht

Wil je net dat tikkeltje meer? Kies dan voor een van de 2 penthouses in Balmoral, inclusief zongeoriƫnteerd terras, en geniet van een prachtig uitzicht over de Brusselse binnenstad. Zo maak jij je woning helemaal af.

interesse?
neem contact op!